Hírek a Supervet életéből

A Supervet Állatorvosi Rendelő blogja

A Supervet Állatorvosi Rendelő blogja

0-24 elérhető állatorvosi ügyelet az egész országban!

2023. november 06. - webgarden

Magyarországon egy házikedvenc túlélése hirtelen bekövetkezett betegség vagy baleset esetén sajnos attól is függ, hogy az ország mely részén lakik a gazdi kedvencével.

A Debra24 legutóbbi összesítése szerint 19 megyéből 12 megyében nem megoldott az éjjeli állatorvosi ügyelet. Vannak olyan megyék, ahol egyáltalán semmilyen állatorvosi ügyelet nem működik.

Ilyen esetben az állat élete eddig azon múlt, hogy a gazdi el tudta-e vinni kedvencét autóval a legközelebbi nyitvatartó állatorvosi ügyeletre vagy állatkórházba. Sajnos nagyon sok esetben az autó hiánya vagy a szállítási nehézségek miatt az állat halála elkerülhetetlenné vállt, csak azért, mert olyan pontján laknak az országnak, ahol nincsen elérhető állatorvosi ügyelet.

Jó hír a gazdiknak, hogy a Supervet budapesti állatkórház november 4.-től 0-24 nyitva van. 800nm-en, tapasztalt állatorvosokkal, a legújabb diagnosztikai eszközökkel és állandó készenléttel sürgősségi műtétek esetén áll a bajba került kisállatok rendelkezésére.

nov4tol.png

A Supervet weboldala: www.supervet.hu

A Supervet telefonszáma: 06 1 814 28 00

A még jobb hír, hogy az állatkórháznak állandó mentőszolgálata van, melyet az ország minden részére lehet hívni minden nap este 18:00 és reggel 06:00 között, valamint hétvégén 0-24-ben. A mentőszolgálatnak saját különálló weboldala is van, melyet a www.allatmento.vet címen lehet elérni.

supervet_logo_horizontal_color_white_bgr.jpg

A Supervetben a recepció is 0-24 működik, így bátran lehet telefonálni bármikor, ha baj van. A kórház részlegen állandó, szintén 0-24 felügyelet működik, így a kritikus betegeket is tudják fogadni, emellett egyedülálló izolációs termekkel és protokollokkal rendelkeznek a fertőző betegségek szakszerű és izolált kezelésére, mint például a parvo vírussal fertőződött állatok kezelése.

724.png

Érdemes elmenteni a Supervet telefonszámát, hiszen stresszhelyzetben nem mindig ugrik be elsőre, hogy hova lehet fordulni. Sokan a hűtőszekrényre tesznek fel egy matricát, hogy baj esetén hova lehet fordulni segítségért.

Természetesen a távolság továbbra is koczázatot jelent bizonyos esetekben, azonban mint alternatíva megoldást jelenthet az ország legtávolabbi szegletében is.

header_supervet.png

A bejegyzés trackback címe:

https://allatkorhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr9118252293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása